zaterdag 11 juni 2011

NHA - Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland!

NHA behoort als enige afstandsopleider tot de 10 best beoordeelde opleidingsinstituten van Nederland. Binnen de categorie 'prijs-kwaliteitverhouding' is NHA uitgeroepen tot de voordeligste opleider van Nederland: plaats 1.

Een bevestiging van onze visie: Kwalitatief onderwijs, betaalbaar voor iedereen!

248 opleidingsinstituten zijn beoordeeld door hun cursisten in de Opleidingsmarktmonitor 2010 van Millian. NHA scoort in dit onderzoek een prachtige 9e plaats! Hiermee laat de NHA andere afstandsopleiders in Nederland ver achter zich als het gaat om kwaliteit, tarifering, waarmaken van verwachtingen en niveau van medecursisten.

Millian, uitgever op het gebied van opleiding en carrière waardeert NHA Thuis-studies in haar Opleidingsmarktmonitor 2010 als enige afstandsopleider met een fantastische 9e plek. In totaal onderzocht Millian 248 opleidingsinstituten. Een top 10 positie is dus een fantastisch resultaat!

Millian heeft van verschillende onderzoeksonderdelen een top 10 samengesteld op basis van de gegeven rapportcijfers. Graag presenteren wij u de scores van NHA op de onderzoeksonderdelen:

Prijs-kwaliteitverhouding (1e plaats)
Waarmaken van de verwachtingen (1e plaats)
Niveau medecursisten (3e plaats)
Niveau cursusmateriaal (4e plaats)

Kijk en vergelijk het cursusaanbod van NHA op www.goedkopecursus.nl