vrijdag 4 november 2011

Waarom een schriftelijke cursus van het IMF?

Het volgen van eens schriftelijke cursus heeft tal van voordelen. Het Internationaal Management Forum, ook wel bekend als IMF, zet ze voor u op een rijtje!

U kunt zelf bepalen wanneer, waar en in welk tempo u studeert
Vanaf het moment dat de cursus van uw keuze start, ontvangt u met een (twee)wekelijkse regelmaat een lesdeel thuis of op uw werkadres. In een tijdsbestek van een paar maanden ontvangt u 8 tot 10 lesdelen met de meest actuele informatie over het onderwerp van uw keuze. Indien u in een ander tempo wilt studeren of als u alle lesdelen in één keer wilt ontvangen, dan kan dat ook. Wilt u op een ander moment met de cursus starten? Geen probleem. Neemt u in dit soort gevallen gerust contact met ons op.

Persoonlijke begeleiding
Heeft u vragen tijdens de bestudering van de lessen? Dan kunt u direct contact opnemen met uw auteurs. Hun contactgegevens staan vermeld op elk lesdeel van de cursus.

40% tot 60% minder kosten dan een mondelinge cursus
Een schriftelijke cursus vraagt geen reistijd, geen reiskosten, geen verblijfskosten en belangrijker nog, u bent niet dagen achtereen van kantoor weg. Volgens schattingen kost een schriftelijke cursus u en uw bedrijf 40% tot 60% minder dan een mondelinge cursus!

Certificaat van Deelname
Elke cursist ontvangt na afloop van de cursus een door de eindredactie ondertekend Certificaat van Deelname.

Praktisch toepasbaar
Onze schriftelijke cursussen zijn direct toepasbaar in uw dagelijkse praktijk. De auteurs delen hun ervaringen met u en illustreren de theorie met behulp van vele cases en praktijkvoorbeelden.

Handig naslagwerk
De cursusmap vormt na afsluiting van de cursus een waardevol en praktisch naslagwerk voor u.

Bekijk en vergelijk het cursusaanbod van het IMF nu op http://www.blogger.com/www.goedkopecursus.nl