maandag 20 juni 2011

STUDIEPLAN: Nu tot wel 70% korting!!

Kies nu voor een van de 250 cursussen van Studieplan en profiteer van superlage lesgelden. Tijdelijk studeer je nóg goedkoper bij Studieplan. Schrijf nú in en ontvang tot wel 70% korting op je cursus + een gratis reischeque bij je opleiding. Profiteer direct!

1. Italiaans voor beginners
Wil je snel en gemakkelijk Italiaans leren? Kies dan voor de cursus Italiaans voor beginners. Je leert Italiaans lezen, schrijven, spreken en verstaan. Nergens goedkoper! Schrijf nu in!


2. Webdesigner
Je ontvangt helder opgebouwd lesmateriaal vol voorbeelden. Het start bij de basis en je leert stap voor stap hoe je een website ontwerpt, bouwt en online zet. Iedereen kan het! Start nu!


3. Gitaar
Met de cursus Gitaar leer je al snel jezelf of anderen te begeleiden met akkoorden en voor je het weet, speel je complete liedjes! En ongelooflijk, maar waar: met gratis gitaar. Start snel!


4. Kinderpsychologie
Wil je kinderpsycholoog worden? Of wil je meer weten over de ontwikkeling van een kind en hoe je daar mee om kunt gaan? Kies dan voor deze cursus!
Schrijf direct in.


5. Frans voor beginners
Wil je razendsnel Frans leren? Kies dan voor de cursus Frans voor beginners. De cursus leert je de Franse taal lezen, schrijven, spreken en verstaan. Nergens goedkoper! Doe het nu!


6. Zelf mode maken
Tijdens deze cursus doe je stap voor stap alle basisbegrippen op en leer je in korte tijd (kinder)kleding en modeaccessoires maken! Superleuk om te doen en helemaal niet moeilijk! Start nu!


7. Horecaportier
Wil je een zelfstandige baan, waarbij je veel contact hebt met mensen? Ga dan aan de slag als horecaportier. Met deze cursus haal je het wettelijk verplichte SVH-diploma! Start nu!


Bekijk alle 250 cursussen. Nergens goedkoper, kijk en vergelijk zelf op http://www.goedkopecursus.nl